perjantai 5. syyskuuta 2014

How much can you love your life?

Oi ihana blogi terve! Nyt kohta otan käyttöön sen mun UUSI MIA blogin, että kurkkailkaa piakkoin tänne! Anyways, päivät menee eteenpäin ihan hullunkovaa, ja nyt vihdoinkin ISTUN ja otan iisisti sitten tiistain. Mitäs mun elämään? 
Tiistaina tuotiine ekat kamppeet meijän kämppään. Keskiviikkona oli koulun bileet Kaivohuoneella, ja ennen sitä istuttiin iltaa kaivopuistossa mun luokkalaisten kans. SAIN JOPA KAVEREITA ja nyt mulle on tullut kaveripyyntöjä facebookissa joten kai mulla on vähänniiku nyt kavereita? Tosi kivoja ihmisiä! 
Kaivopuistossa leikittiin leikkejä ja voi morjens, keppikännit kännissä niin mähän olin siellä ihan ympäri pusikoita ja pensaita moro :DDD Hauskaa oli. Tulin keskiviikkona ekaa kertaa tänne kämppään nukkumaan yhelle patjalle:


Keskiviikkona ennenkuin menin Kaivopuistoon kävin myös Annan kämpällä, jonne meni suora spåra meiltä ;) Kävelin Annan luota Kaivopuistoon ja matkalla rakastuin vähän mun uuteen kotikaupunkiin. Tai no forever and always Espoolainen, mutta tää Helsinki on tosi tosi nätti ja kiva. Oon niin happy et saan ainakin yhdessä vaiheessa elämää asua pääkaupungin keskustassa!

Heräsin keskiviikkona 8:12 siihen että Mia tulee kämppään ja siitä alko sit siivoaminen. Huhhei koko keittiö ja vessa jynssättiin. Lopuksi palkittiin ittemme Subway ruualla, koska meillä on tossa 100 metriä meidän talosta Subway!

Iltapäivällä mulla oli pari puuduttavaa luentoja ja eiliset juhlat näky aika selvästi, KAIKKI oli niin pois ja puolet nukkui. Koulusta lähin suoraan Ikeaan koska mun virallinen muuttopäivä oli eilen, ja sain uudet sängyn (KIITOS MAAILMAN PARHAIN ÄITI) ja vuokrattiin pakettiauto ja haettiin mun kalusteet kotoa ja sit ajettiin iskän kans pakulla Helsinkiin äiti ja pikkuveli meidän autossa takana.
Minä ja äiti jäätiin laittaa tavaroita paikoilleen ja kasattiin sänky. Syötiin iltapalaks taas subit. Mia ja Mian poikaystävä tuli kans siivoilee ja tuomaan tavaraa jossain vaiheessa. 

Mun oli tarkoitus jäädä nukkumaan kämpälle mutta päätin lähteä kotiin koska tänään mun pikkuveli lähti kuskaamaan mua ja Miaa Ikeaan ja ostettiin kyllä niin paljon tavaraa ja meni kyllä rahaa taas niin paljon että taidan elää loppukuun näkkileivällä. Pakko alkaa ettii jotain duunia.
Nyt otan ihan iisisti vaan, aattelin kattoo jotain sarjaa ja rentoutua koska mulla on uusi taivas. Siis tää mun uus sänky ei herraneaika ei oo mitään mukavempaa. Se on jätti-iso ja pehmeä <3
Se on 160cm leveä ja oho toi peitto on vaan 150 joten jouduin ostamaan uuden ison peiton tänään Ikeasta... Harmittaa koska ostin vasta vähän aika sittoin noi lakanat ja mä tykkään niistä niin paljon :( Nooh, sellast se on.
Tänään mun ja Mian parhaat kaverit tulee meille hengaamaan joten yritän hoitaa tätä kämppää vähän siihen kuntoon että ne mahtuu sisään. Mutta sitä mä vaan että tänne kuuluu aivan erinomaista! Mulla on uusia kavereita, uusi kämppä, "uusi" kaupunki, uus koulu. Kaikki niin uutta ja jännää. Ihana, ihana SUOMI ja suomielämä!!!

"Happiness is a perfect mixture of order and chaos."
Ostettiin Mian kans ovimatto jossa lukee noin :DDD Minä ja Mia: hallittu kaaos! Mä oon sellanen kaosihminen, ja Mia taas tekee listaa joka asiasta ja sillä pitää aina olla kaikki under control kun mä oon taas sellane "joooooo kyllä asiat järjestyy muutenkin" :D Toi matto sopi meille NIIN hyvin. 

8 kommenttia:

 1. Tää ei nyt liity mitenkää kyseiseen postaukseen ja aika random kysymys XD mutta oot joskus maininnu et olit hoplopissa töissä ellen iha väärin muista :D nii mitä työtä siellä teit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä, olin Hoplopilla melkein 2 vuotta! Se oli sellasta jokapaikan höyläämistä! Olin kassalla, valmistin ruokia, tein pizzaa, jätskiannoksia, järjestin lapsille synttäreitä, olin sali työntekijänä (eli hain astioita pöydistä ja pesin ne ja laitoin paikoilleen), siivosin... Työ oli tosi monipuolista ja näin jälkeenpäin ajateltuna ihan tosi kivaa! Meillä oli tosi huippu työporukka ja keksittiin aina kaikenmoista jekkua toisillemme ja oli muuten vaan tosi hauskaa olla töissä kun oli kivat kaverit siellä. Itseasiassa mulla on ihmeellisen ikävä HopLop aikoja... Nyyyyh :( Menisin kyllä takas jos saisin kaikki mun ihanat työkaverit taas, ja jos asuisin lähempänä ja jos vaikka palkka vähän nousis hehhheh!

   Poista
 2. Ihanat, Mia ja Mia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joooooo! Ollaan Mia x 2 team :)

   Poista
 3. Tutut valkoset aurinkolasit bongattu!!!!!!!

  VastaaPoista