tiistai 16. heinäkuuta 2013

Mitä pakata mukaan?

Elikkä mun pakkauslista. Mun mielestä ihan onnistunut pakkaus. Kaipaan kyllä yhtä collegea ja yhtä paitaa aika pahasti mutta ostan varmaan jonkun samantapaisen täältä.

Kaksi pitkää mekkoa. Toinen hienompi, toinen arkipäiväinen.
Kaksi lyhyttä mekkoa. Juhla tai arkikäyttöön.
8 kpl lyhythihaista paitaa/toppia. Pari juhlavaa, loput arkisia.
Kolme paksumpaa pitkähihaista. 1 huppari, 1 college, 1 neule.
Kolme ohutta pitkähihaista. Arki/juhlakäyttöön.
2 shortsia.
5 korkeaa hametta. Pari juhlavampaa. Tykkään korkeista hameista ja käytän niitä arjessakin:D
3 pitkää housua. 2x mustat farkut ja 1xfarkut. Ne oli kaikki niin hyvät ja en tiedä että löydänkö täältä yhtä hyviä.
1 pitkä hame.
1 jumpsuit.
1 syksy/kevät takki.
1 farkkutakki.
1 yöpaita.
Alusvaatteita jotka riittävät 2 viikkoa.
3 rintaliiviä. SIIS HALUUN HETI KÄYDÄ VICTORIAS SECRETISSÄ!
Silmälasit.
1 handbag. Perus musta, sopii kaiken kanssa.
Pienet pullot shampoota, rasvaa, hammastahnaa.
Meikkejä.
Deodoranttia ja lemppariparfyymi.
Lempi tyynyliinat.
Oma tyyny! Siis kannatan! Se on tosi comforting lentokoneessa pitkällä matkalla, pystyin nukkumaan sen kanssa tosi hyvin! Se on siis ihan sallittua carryonin lisäksi!
Lempi koruja.
Yhet mustat korkkarit.
Kalenteri.
Pari vyötä.
Suklaata ja salmiakkia.
Tuliaisia. Itse vein esim. Afrikan tähden ja Angri Birds pehmoleluja.
Kaikki tarvittavat paperit.
Pari läksiäislahjaa.
Fööni.
Suoristaja.
Kiharrin.
Pari adapteria.
Sähköhammasharja ja laturi.
Kamera.
Tietokone ja laturi

Siinä tais olla suurin osa. En oikeastaan ottanut paljon mitään mukaan. Hyvä sääntö on että "jos oot käyttänyt sitä viimeisten kuukausien aikana, ota mukaan." Toi toimi mulla, otin vaan kaikki lempparivaatteet mukaan. Nyt mun pitää käydä ostamassa collegehousuja ja mukavia paitoja missä voin hengata. Pitää kans ostaa salikengät ja salivaatteet. Mutta täällä vaatteet on halvempia. Maksoin yhestä tosi kivasta hameesta 22$ mikä on tyyliin 16€. Olis ollut varmaan 25 suomessa.
Ajoin autoa tänään ekan kerran! Ei mitään ongelmaa. Ainoo mikä on vähän vaikeeta on noi M.P.H eli miles per hour koska en tiedä paljon se on joten kun navi sano että käänny 0,2 mph jälkeen olin kääntymässä väärästä risteyksestä koska ajattelin että se on kilometreissä.
Täällä on kaikki hyvin, tykkään alueesta. Täällä on paljon mestoja mihin voi mennä, paljon sellaisia get togehter placeja. Kohta haetaan pojat ja mennään minigolffaamaan! Tänään on vähän pidempi työpäivä, mutta ei se haittaa. Skypetin kans Kian kanssa, ja kohta puhun taas äidin kanssa koska eilinen meni vähän miten meni. Hyvää iltaa Suomi!

3 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hienolta reissulta mikä sulle on tulossa. Miten paljon luulet et matkatavarasi painaa? Kun mä aina lentomatkalle lähtiessä yritän ottaa mahdollisimman vähän mukaan (mahdollsimman vähän vaatteita, kun ostettua tulee kuitenkin:)) jotta voisi sitten mahdollisimman paljon uutta tavaraa tuoda mukanaan kotiin :D:D

  VastaaPoista
 2. KIITOS. Oon maailman onnettomin pakkaaja eikä mulla oo mitään tajua sitä monet housut tai monta paitaa pitäisi roudata mukaan (mistään mekoista puhumattakaan hehs) eli voit kuvitella kuinka paljon tää lista helpotti mun elämää! Sama määrä vaatteita mulle mukaan siis hahhah. Ainoo ongelma on, ettei mulla oo mitään fiksuja t-paitoja ja toppeja ja mun määränpäässä on reilut +30 lämmintä että...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pakkaaminen ei oo munkaan heiniä:D Kiva jos auttoi!! Siis just nyt tuntuu kyllä siltä että mulla on ihan hyvät vaatteet messissä. Oon kyllä jo ostanut uusia kesävaatteita koska täällä kesä jatkuu kans johonkin lokakuuhun asti! Tsemppia pakkaamiseen! Kohta säkin oot lentokoneessa!!:)

   Poista