tiistai 2. syyskuuta 2014

Höpöttelyyy


Tää oli jotenkin kiva päivä. Heräsin aamulla aikasin ja aloitin pakkaamisen. Keräsin elämäni kasaan, n. 8 ikeapussiin. Ajoin Selloon hankkimaan Helsingin bussikortin, kävin Clas Ohlsonista hakemassa paistinlastan, kauhan ja kalenterin. Sitten kävin moikkaamassa mummia ja vaaria pitkästä aikaa. Juteltiin niitä näitä samalla kun söin mummin ja vaarin karkit ja suklaat. Niin se yleensä menee. Sitten kävin Ikeassa ostamassa uudet lakanat, vessaharjan, henkareita ja pyyhkeitä. Illalla roudattiin iskän kans puolet ikeakasseista kämppään, tultiin kotiin, laitettiin loput autoon ja lähettiin minä, äiti ja iskä viemään tavaroita. 

Kämpässä saatiin laitettua mun suurinosa vaatteista paikoilleen kaappiin. Tuotiin kans yks patja, peitto ja tyyny, koska nukun huomenna ekaa yöta kämpässä koska meillä on koulun järjestämät bileet ja on vaan yksinkertaisesti helpointa mennä sinne yöks ja aamulla kouluun sieltä, kuin että yrittäisin päästä Helsingistä kotiin yöllä ja aamuksi takas kouluun. Good luck taking a shower ilman suihkuverhoa torstai aamuna :DDD Challenge accepted. 

Torstaina ois tarkoitus pitää muuttopäivä ja viedä hyllyt, pöytä, sohva ja uus sänky sinne. Perjantaina käydään Mian kans ostoksilla ja ostetaan kaikki tarvittavat jutskat vessaan ja keittiöön. Mia muuttaa varmaan lauantaina ja sunnuntaina ja toivotaan että sunnuntai-iltaan mennessä meidän kämppä on ready. Kyllä tästä tosi hyvä tulee! 


Vähän hassu fiilis, koska nyt nukun mahdollisesti viimeisen yön ikinä MUN huoneessa täällä kotona. Mun pikkuveli muuttaa tähän huoneeseem (raukka asu tääl jo viimevuoden mut se häädettiin kun tulin takaisin) ja mun sänky siirretään tuonne sen pikkuhuoneeseen missä mä sit nukun kun tuun kotiin käymään. 

Kuulemisiin ihanat ihmiset siellä toisella puolella ruutua!

6 kommenttia:

 1. Onnea pikkuveikalles sinne nallekarhujen keskelle! :DD Kerroppa terkkuja! :) Ja onnea teille kaimasille vielä kerran kämpän johdosta. (virallinen :DD) Kohta saatte jottai pohojosen vieraita, ko kerran ihan siellä suurkaupungin keskustassa on se kämppä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDD Se tykkää niistä!
   POHJOISEN VIERAAT ON AINA TERVETTULLEITA MEILLE!!!!

   Poista
 2. Voi kuinka vähän tavaraa... :D mä kun laitan elämäni kasaan ni hehe. Ei ihan noilla määrillä pärjää! Tosin, mun muutettavana ois kolme eläintäkin ja neljä vuotta oon jo asunu omillani. Oon alottanu tavaran sisään kannon parempaa tahtiin ku mitä sitä menee kiertoon :'D

  Nana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD Joo mä jätin kaikki vanhat jutskat kotiin... En ottanut tyylii mitää mukaa, koska en tuu kuitenkaan asuu täällä kauheen monta vuotta joten turha raahata tänne mitään ekstraa :D

   Poista
 3. Ihanaa et otitte sen kämpän!!! :---) Onnea !

  VastaaPoista