torstai 21. elokuuta 2014

Raksatytöt

Nyt iski muuttokuume! Käytiin Linnean kans eilen Ikeassa ja ajettiin suoraan Linnean Turun kämpälle. Siivottiin, kannettiin kamoja sisään, purettiin tavaroita oikeille paikoille ja kasattiin eri hyllyjä. Oltiin oikea tehotiimi koska 2,5 tuntia myöhemmin ajettiin Hesburgeriin ja syötiin palkkioksi hyvästä työstä. Oli ihan tosi hauskaa kasata juttuja kasaan ja laittaa astioita paikoilleen, MÄKIN HALUAN! Linnean kämppä oli hyvä, 1h+iso keittiö ja tiedän että tuun aina välillä viettämään sellasia Turkuviikonloppuja Linnean kans, joten sinänsä ihan kiva että yks parhaista kavereista asuu jossain muualla kun pääkaupunkiseudulla. Mulla on itseasiassa kolme hyvää ystävää Turussa nyt joten sinne voin aina suunnata!
Naurettiin tälle seuraavalle ilmiölle varmaan puol tuntia. Kävin laittamassa Linnean suihkuverhon paikoilleen ja kun se oli valmis huomattiin että se onkin liian lyhyt (koska Linnean vessan katto on korkee) ja naurettiin niin paljon kun toi suihkuverho ei paljoa auta :DDD
Ihan pätevissäni kasasin jotain ikean laatikostoa ja huomasin olevani blondi. "Äää tää on Linnea väärinpäin!!! Eiku oho tän voi kääntää..." LOLOLOLOL. 

Ajettiin takas Espooseen ja menin suoraan Mian kyydillä asuntonäyttöön Helsinkiin. Mä en kestä kun tän pitää olla niin vaikeata!? Eilinen asunto oli tosi tosi hyvällä paikalla ihan Helsingin keskustan tuntumassa ja tosi siisti, mutta tän asunnon makuuhuoneet on ihan päin sanonko mitä? Toinen makuuhuoneista on sellanen pieni hiirenkolo ja toinen taas aivan tosijättimega iso? Löin päätäni seinään eilen kun ärsyttää niin paljon koska meillä ois niin hyvät mahdollisuudet tohon kämppään ja se on tosi hyvällä paikalla. Itken kohta jotain muuta kuin kyyneliä kun tää tuntuu niin toivottomalta. 

Tänään joudun tekemään sellasia tylsiä pankissa-asioimisia ja bussikortin hankintaa. Tarkoituksena on myös nähdä Elleniä ja ILLALLA SAAN VIERAITA TÄNNE KOTIESPOOSEEN!!!
Huomisesta oon kans ihan tosi tosi innoissani, koska illalla on seurakunnan isoset treffiä ja sen jälkeen vielä lukioreunion, missä ollaan kaikki lukion parhaat kaverit yhdessä ja vietetään iltaa ennenkuin jotkut lähtee Turkuun ja Vaasaan opiskelemaan. Elikkä täällä on busy life käynnissä! Mutta mä tykkään siitä ja joka aamu kun herään täältä suomesta oon yli-iloinen siitä että oon täällä enkä missään muualla. Aivan parasta nähdä suomi ihan uusin silmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti