sunnuntai 24. elokuuta 2014

Korkkarit kattoon, tää ilta on meille

Hei rakas blogi! Tässä on mennyt nyt niin monta päivää että vähän jopa nolottaa, oon vaan ollut niin kiireinen että en oo ehtiny ees avata konetta. Mitä on tapahtunut? Torstaina kävin Mian ja Mirren kanssa lounaalla, ja illalla tapasin Ellenin ja käytiin tsekkaamassa Taiteiden Yö Helsingissä. 

Torstaiyönä kävin hakemassa kaks vierasta juna-asemalta. Ette ikinä arvaa (no kyllä varmaan arvaatte) mutta sieltä saapui HELMI ja Helmin kaveri KATI! Ne päätti että ne tekee extempore reissun Helsinkiin ja majoittui sitten meillä! Herättiin perjantaina ja käytiin shoppailemassa Jumbossa ja sitten tytöt lähti Helsingin keskustaan ja mä lähin isosten viikonloppuleirille käymään ja tapasin mm. nämä kaksi seuraavaa huippuhyypiötä:

Näin myös monta muuta ihanaa ihmistä ketä en ollu nähny pariin vuoteen ja oli tosi kivaa! Illalla Max ajoi mut Emilille, missä oli kaikki mun parhaimmat kamuset lukiosta! Oli ihan tosi kivaa nähä kaikkia vanhaan tapaan! Saatiin Emililtä kyyti Katulle minne menin yöksi. (Helmi ja Kati majoittui tän yön hotellissa). Perjantai oli yks kivoimmista päivistä kun näin niin paljo ystäviä ja kavereita.
Lauantaina käytiin checkaamassa Helsingin yöelämä pohjoisen tyttöjen kans ja tanssittiin pitkään! Meidän seuraan liittyi kans Minna (jos muistatte käytiin Minnan ja Helmin kans NYCissä n. vuos sitte.) ja oli vaan tosi kivaa! 
Mitäs muuta? Asuntoasia menee ehkä eteenpäin, ensviikolla tiedetään enemmän ja siis isoin juttu on että MULLA ALKAA HUOMENNA KOULU!!! Oon sillai aika rennosti asian suhteen, vaikka vähän kyllä jänskättää. En oo ees päättäny mitä laitan päälle? Helmi ja Kati on täällä vielä tän yön ja ne lähtee huomenna aikasin bussilla Helsinkiin ja mä LÄHDEN KOULUUN... Hyväluoja.

Nyt katellaan Katin ja Helmin kans Big Brotheria ja yritän tässä henkisesti valmistautua että mitä huomenna pitää ottaa mukaan ja että pitää antaa ittestään hyvä kuva että saan kavereita haha! Huhhu kun elämässä tapahtuu nyt niin paljon, yritän vaan roikkua perässä ja tehdä parhaani! :D Ihan tosi kivaa että sain Helmin (Katin kans koska se on tosi kiva!) kylään ja että se sai nähdä mun kodin ja kotikulmat!
Opiskelijaelämä, en oo valmis mutta TÄÄLTÄ SITÄ TULLAAN!

2 kommenttia:

  1. Vitsi oli kyllä niiiin paras viikonloppu!! Oli ihan mahtavaa nähä pitkästä aikaa VUODEN jälkeen! :) Ja jännää en malta oottaa lukee et miten sul sit menee siel koulus :)

    VastaaPoista
  2. Moi parhausmuijat! Oli niin siistiä ja pittää nähä pian uusiksi. Tervetuloa välkommen teretulemast Jyväskyllään ja Rovaniemelle. Ps satu jos luet tän ni bbssä on mun tuleva aviomies poropoika :D

    VastaaPoista