lauantai 30. marraskuuta 2013

Iceskating in DC!

Huiiii kun oli chill päivä! Heräsin myöhään ja makoilin siinä sitte 6 tuntia putkeen sängyssä Vedetään Hatusta klippejä katsoen. Nauroin kuoliaaksi kun Aku Hirviniemi ja company on niin hauskoja! Tuntui melkein pahalta vaan makoilla sängyssä, mutta oon ollut menossa 7 päivää putkeen joten todellakin tarvitsin sitä! Puoli kuudelta ajoin Viennaan ja hyppäsin metroon. Mentiin DChen minä, Helmi, Satu ja ruotsalainen Olivia. Käveltiin eka Dunkin Donutissa ja sieltä suoraan Mäkkäriin XD Ensin siis donitsia naamaan ja sen jälkeen juustohamppari. Oli muuten elämäni paras juusto. En oo syöny mäkkärissä (muutakuin jätskiä) melkein 4 kuukauteen. Kun syömiset oli tehty mentiin luistelemaan The Mallille, elikkä se iiiiiso alue joka ylettyy The Capitolista Washington monumenttiin asti. Oli tosi kivaa vaikka mulla on vieläkin välillä polviongelmia ja piti sitte lopettaa... Luistelun jälkeen metrolla Viennaan ja kotiapäin!
DC by night!
Tavattiin kans poliisisetä joka kehoitti meitä olemaan varovaisia. Vaikeeta ajatella että tuolla on oikeesti vaarallista kun ei oo koskaan nähnyt mitään kummaa. Siellä me käveltiin tyhjillä kaduilla metrolle ja oltiin ihan ihmeissään että "täälläkö muka pitäisi olla varuillaan kun ei täällä näy sielun sielua" :DDD
Huomiseksi on luvassa "Brunch with Santa" mun hostperheen kanssa! Ootan ihan innolla ruokaa ja poikien innostusta kun ne saa tavata joulupukin! Iltapäivällä on sitten illallinen Danielin hostperheen luona! Ja huomenna saan avata ekan luukun joulukalenterista?! Kyllä se aika menee nopeesti. Mulla ei oo pätkääkään joulufiilistä mutta haittaakse?

4 kommenttia:

  1. Hyi tuo parikuva : DDD siellä oli varmasti parempia!!!

    VastaaPoista
  2. Rakastuin sun blogiis! Onneks löysin tän blogin, tulee ittelläki niin mahtavat oottelun fiilikset ku muutan täs kuussa Espanjaan au pairiks :--) Ja ihana toi postaus kans, missä kerroit vapaa-ajanvietosta. Salilla käymisestä iteki mietin, että vois alkaa käymään ja tulla sitte laihempaaki laihempana takasin Suomeen joskus kesällä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! HUIII espanjaan kuinka kivaa! Mulla on yks kaveri siellä aupparina jossain päin :D HAHA toi on munkin plääni mutta saa nyt nähdä miten se sujuu. Haluaisin yllättää kaikki :DDDD Kauheesti tsemppiä sulle!!:) Toivottavasti tuut viihtymään!

      Poista