keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Prisoners

Siinä on päivän ainoa kuva! Päivä menikin siinä että pikkumies oli kotona mun kanssa koko päivän. Eipä tehty muuta kuin syötiin, leikittiin leegoilla, pelattiin afrikan tähteä, poitsu pelas tabletilla ja sitte se nukku sellaiset mukavat 2 tuntia ja mäkin vedin puoliks sikeitä siinä sen vieressä sohvalla. 
Olin tänään töissä melkein 11 tuntia mutta ei se nyt haitannut vaikka menikin vähän yli, huomenna sama homma, poika on vielä kotona.
Illalla menin Nelen perheen luokse syömään illallista ja sieltä vietiin Nelen koeauto takas automestaan. Nele on siis suunnitellut ostavansa oman auton täällä jota vois nyt vuoden käyttää :) Sitten lähettin Town Centeriin ja mentiin katsomaan leffa! Kim liittyi seuraan ja nähtiin siis PRISONERS. Ja muuten pakko sanoa että HUHHU mikä elokuva. Oikea kauhutrilleri. Lyhyesti perustuu kahteen tyttöön jotka katoavat ja iskä ja poliisi yrittää selvittää mihin ne katosi. Pääosissa on Hugh Jackman ja Jake Gyllenhaal ja jumaliste että oli muuten sairaan hyvä mutta ihan todella järkyttävä elokuva. Tää oli sellainen elokuva joka sai mut voimaan pahoin ja kieriskelemään penkissä epämukavasti. Mutta siis aivan tosi hyvät näyttelijäsuoritukset ja muutenkin, tosi hyvä elokuva, mutta tosi jotenkin pelottava kans. Siitä teki pelottavan ehkä se että tapahtumat perustuu Pennsylvaniaan ja Pennsylvaniahan on tossa 3 tuntia pohjoiseen täältä Virginiasta joten kaikki talot ja kaikki oli ihan saman näköisiä kun täällä meilläpäi. Jotenkin suomessa miettii aina kun jenkkileffoja näkee että "nooh, toi on tuolla jenkeissä, ei täällä meillä koti suomessa tapahtuis mitään tuollaista." mutta nyt kun leffan talot näyttää samanlaisilta kun naapuritalot ja näkee kaikki samat liikennemerkit niin huhhu kyllä nousee hiki niskaan :D Sitten jos/kun Prisoners tulee suomeen leffaan niin menkää kattomaan!
Huiii niskakarvat nousee pystyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti