tiistai 16. heinäkuuta 2013

Yeah baby!

Olipas hauskaa minigolffaamassa tänään! Haettiin pojat ja mentiin minigolffaamaan yhteen viidakkomestaan! Se oli niin american style. Koko paikka oli ihan liioteltu! Puhuvia ihmisnukkeja jossa suu meni yhtä aikaa puheen kanssa. Liikkuvia liskoja, gorilloja, hämähäkkejä. Pelottavaa musiikkia. Ja siis kaikki oli niin hienosti tehty ja viidakkoteemalla että huhhu! Meillä oli hauskaa! Otsikko tulee siitä kun mun 4v. hostpoika huusi pallon saatuaan reikään että "Yeah Baby!!". Haha!


Illalla syötiin, ja sitten rakensin vähän leegoja kunnes ajoin ekaa kertaa läheiseen ostoskeskukseen. Sinne kesti ajaa sellaset mukavat 10 minuuttia eli ei paha, ja sieltä löytyy kaikki ihanat kaupat, Forever 21, Love Culture, Hollister, Abercrombie&Fitch, Victorias Secret ja Pink, ja paaljon muuta, en nyt vaan ehtiny kiertää sitä ympäri. Uusi tuttavuus oli Papaya! Siellä oli ihania vaatteita eikä mitkään pahat hinnat, en vaan jaksanut katsoa tai kokeilla mitään, mutta pitää mennä uudestaan pian! Mukaan reissulta lähti Hollister tpaita ja pikkushortsit alesta ja vaaleanpunainen pitsipaita, Forever 21. Hollistervaatteet oli yhteensä n. 30$ elikkäs joku vähän päälle 22€, so not bad. Huppari mistä maksoin 60€ ruotsissa, maksaa täällä ehkä 35€. En oo saanut edes palkkaa vielä ja kuitenkin käytän jo rahaa, hyvin menee. Pakko muuten purkaa agressiota tota Hollisterkauppaa kohtaan :D:D Mä oikeastaan vihaan sitä. Sinne mä meen tällaisena tavallisena tallustajana, hiukset ihan röllinä, vaatteet ryppysenä, ei pahemmin meikkiä ja sisällä on 8 työntekijää jotka näyttää siltä kun olisivat tulleet suoraan mallikuvauksista. Siis ne pojat, jumaliste onko noin täydellisen näköisiä edes olemassa?! Näköjään on, marry me? Tekis mieli boikottaa koko kauppaa koska en voi sietää sitä että Hollister palkkaa vaan hyvännäköistä porukkaa ja sitten ne työntekijät luulee olevansa jotain suurta. Joo okei, kyllähän muutkin kaupat haluavat siedettävän näköistä porukkaa muttakun Hollister nyt on vähän tollane ylilyönti. Okej nyt sain purettua mun pahaa oloa XD.

Hyvälaatuista kuvaa shopping centeristä! Oli selvästi aika uusi kauppakeskus! TOSI puhdas ja siisti.

On muuten ihana päästä ajelemaan itse ympäri! Mä asun aika metsässä jos niin voi sanoa mutta tässä on kuitenkin kaikki lähellä. Lähin Starbucks on vaan 5 minuutin ajomatkan päässä!:) Ärsyttää muuten pikkasen toi että ei oo mitään katuvaloja. Heti kuin ajoin mallin parkkipaikalta ulos, katuvalot loppu ja eipä ollut kauhean kiva ajella ihan pilkkopimeässä kotiin. Mutta näin asiat tulee olemaan ja saan vaan suck it up, koska näillä kotialueilla ei oo mitään valoja, ainoastaan pihavalot. Huomenna tapaan saksalaisen luultavasti IHOPissa (International House of Pancakes) ja ennen sitä me mennään hostmomin kanssa hommaamaan puhelin ja USA numero. Mä en tiedä miks, mutta nää päivät tuntuu ihan älypitkiltä. Siitä on ikuisuus kun herättiin aamulla ja käytiin Cn kanssa Town Centerissä. Elikkä täällä on paljon tollaisia pienia Town Centereitä. Kaikki näyttää samalta mutta tää on kuulemma Cn suosikki. Siellä oli ISO Victorias Secret, muuta en oikein ehtinyt nähdä.

Meidän lähin towncenter. Ei oo sama asia kuin kauppakeskus. Tuolta löytyi kauppoja, ravintoloita jne.
Nyt nautin iltapalaa tässä bloggailun kera. Kreikkalasta vaniliajugurttia tuoreiden mansikoiden kanssa. Nam!

Mun ikkunan takana kolisee joku mutta en todellakaan halua katsoa mikä siellä on, probably vaan noita isoja itikoita jotka lentelee ikkunaa päin. Tai sitten se voi olla sade. Täällä oli tänään (ja eilen) 95 fahrenhaittia eli n. 35 astetta sieltä Suomestapäin katsottuna ja siis TODELLA hiostava ilma. Sen takia kosteus nousee tosi suureksi illalla, joten täällä sataa. Ilmoissa ei oo valittamista mutta meidän auton A/C on rikki joten tulee ihanat selkähiet kun istuu siellä kuumudessa, ja 35 asteessa ei kyllä mitkään aukinaiset ikkunatkaan auta. Pakko kyllä sanoa että mä tykkään jo tästä paikasta! En oo nähnyt paljoa mutta täällä on tosi puhdasta ja kaikki on niin hyvin hoidettu! Meidän ruokakauppakin on niin kaunis rakennus että se on oikein ilo silmälle :'D On mulla taas ilonaiheet... Luoja sentään. Ei mut ihan tosi. Virginia on tosi kaunista seutua. Täällä virtaa Potomac river ja yhdessä kohtaa ehkä n. 20 min ajomatkan päässä on yks kohta joka näyttää IHAN joltain amzonin sademetsältä! Niin kaunista ja ihanan vihreää! Meitsi sanoo pikkuveiljelle ja ystävä Annalle kotisuomessa että HUOMENTA ja menkää töihin ahkerana, tää tyyppi lähtee nyt untenmaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti