lauantai 30. elokuuta 2014

Mä haluun jättää sen kaiken taaksepäin

Taas on tultu tehtyä kaikennäköistä. Kävin kääntymässä torstaina koulussa ja sitte tulin kotiin ja kattelin Pretty Little Liarseja ja illalla meidän isovanhemmat tuli kylään. Perjantaina treffasin Kiaa, joka lähtee maanantaina ENGLANTIIN auppariksi. Käytiin Subissa syömässä ja käveltiin ympäri kunnes oli aika halata heipat taas vähäksi aikaa. Ihana Kia, MAAILMAN PARASTA AU PAIR AIKAA! Nähdään lontoossa kamu! 

Illalla hengasin Mian kans ja mentiin sit bussilla Vuosaareen missä Mian isoveli asuu tyttöystävänsä kanssa. Siellä oli paljon Mian isoveljen ja isosiskon kavereita ja oli tosi kiva tutustua uusiin ihmisiin. Mian veli ja sisko on kylläkin 6 ja 4 vuotta vanhemmat, joten tyypit oli selvästi vanhempia, mutta ei haitannut yhtään. Ysin aikoihin otettiin taksi meidän koulun omalle clubille ja hengattiin siellä. Yöllä käveltiin sieltä 4km steissille ja otettiin bussi Mialle nukkumaan. Oli tosi kiva ilta!


Tänään oli Roopen konfirmaatio ja meitsi oikein sosiaalisena ja hauskana vieraana nukuin tunnin Roopen huoneessa :------D Oli väsy eiliseltä. Iltapäivällä ajoin lentokentälle koska TÄNÄÄN Satu tuli kotiin!! Satun perhe ootteli jo siellä kun tulin ja oli niin kiva nähdä Satun perhe taas. Ja hupskeikkaa sieltä se tyttö sit rullaili ulos porteista! Jee! En jaksa oottaa että päästään kunnolla taas hengailemaan kunhan tuo yks sopeutuu suomeen taas. Satu lähti sitte kotiin Ikaalisiin, toivottavasti tavataan TOSI pian!
Ajoin lentokentältä suoraan Espoon rannoille ja tapasin Hencan, jonka kans juttelin syvällisiä kunnes tulin kotiin. 

Mulla on tänään koti-ilta äitin kans, kun eilinen meni sen verran myöhäseksi kuitenkin. Aletaan varmaan katsomaan tässä leffaa piakkoin. 


Sä alat vihdoin viimein käsittää, ettet sä tarvii lupaa keneltäkään
Oot liian kaunis häpeemään, etkä voi yhtään mitään menettää
Joten anna mennä
Joten anna mennä
Kaunis rietas onnellinen


Se on kyllä fakta että ihmiset muuttuu, varsinkin ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen. Tiedättekö että getting out of your comfort zone on tosi vaikeeta? Kaikilla ihmisillä on sulle sellainen "muotti" minkä sisällä sä oot. Eli jos sä teet jotain erilaista, mikä ei ns. oo "normaalia sua", ihmiset ihmettelee. Mulla ei nyt oo mitään hirveen hyvää esimerkkiä, mutta mun pointti on siinä, että musta välillä tuntuu että en voi esim. pukeutua ihan miten haluan tai tehdä mitä haluan, koska ihmiset sanois että "toi ei oo yhtään sun tapasta, Mia.". Mä muutuin viimevuonna, enkä oo enään se sama kuka olin vuosi sitten. Tässä nyt ei ole oikein päätä eikä häntää, mutta pointti on nyt kuitenkin se, että en oo sama ihminen ja haluun että muiden "kuva" musta muuttuu sitämukaa että mä muutun :_D Siis joo, en tiedä, sekavaa. Anyway, kuulin Kaija Koon biisin "Kaunis rietas onnellinen" ja jotenkin se iski muhun. Annan vaan mennä ja jos tyypit katsoo oudosti, katsokoon. Mä en tarvii lupaa keneltäkään ja mulla ei oo mitään menetettävää. This is me. 

5 kommenttia:

 1. Oikeastiiii niin samat fiilikset! Siis ärsyttää ko tuntuu välillä sille, että ei ossaa olla ennää oikein näitten vanahojen kavereitten kanssa... Tai vaikka niitten kans ny onki sillain paljo helepompi olla, ni silti jotenki näitten uusien kavereitten kans tuntuu sille, että voi olla sataprosenttisesti oma "uus" ittensä ja voi tehä just niin ko tykkää, eikä ne ihmettele, ko ne tutustuu vaan siihen, mitä oikeasti oon. Vanhat kaverit kuitenki ko justiin ihmettellee heti, jos tekkee jottai erillain ko ois ennen teheny... :( Vaikeaa elämää! :D

  VastaaPoista
 2. + että tää biisi ko kuuluu ni tullee aina hyvä fiilis
  ++ bb-andte on oikeasti aika sulonen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aina tienny et oot sielunsiskoni <3

   Andte poropoika sulle varattu. Saat sen.

   Poista
 3. mun rakas kamuli <3 ja blir så glad när ja ser dendär bilden

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bloody hell mate <3 miss you already lololol

   Poista