keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kaljaolympialaiset!

Lähdin tänään ajamaan koululle 7:10. Meidän tunti alkoi 8:15. 8:55 opettaja sanoo että "nyt oon valmis, voitte lähteä" ja ärsytti kyllä vähän että siinä oli mun päivän ainoa luento. Mulla kesti pidempää ajaa kouluun kun mitä olin koulussa. Lähdin heti kotiin (koska en haluu nolosti vaan hengailla ilman kavereita XD). Kotona aloitin pakkailun! Pakkasin kaikki mun mekot ja hupparit ikeakassiin ja kävin läpi mun kaikki lukiopaperit. Siinä meni 2 tuntia kun katoin niitä läpi ja tuli hyviä muistoja ja hauskoja esseitä eteen. Heitin vanhoja vaatteita säilytyskaappiin ja mietin muuten vaan mitä raahaan sitten mun tulevaan asuntoon kun semmoisen saa.

Illalla meillä oli "kaljaolympialaiset" meidän koulun lukaalilla. Mä menin sinne autolla koska en ois halunnu tulla bussilla kotiin enään illalla koska se kestää niin kauan. Eka ajattelin että katson vaan sivusta mitä tää kaljaolympialaiset on, mutta sitten ryhdistäydyin ja päätin että NYT PERKELE MEEN MUKAAN ja niin mä menin. Ekaks oli se "cupgame" missä piti jouda shotti kaljaa ja sit flipata se muki 180 astetta. Onneks ne tarvi vaan 4 meidän tiimistä, joten mun ei tarvinu juoda. Painosanalla vihaan kaljaa ja olin sitäpaitsi autolla. Toiseksi oli Weetabixkalja sekoitus, joka piti syödä. Kannustin vaan mun joukkuetta, ja kattelin kun puolelta lens laatta ja tuuttorit huutaa "if no one throws up there's no idea in this whole thing" haha! Meillä suurin osa jutuista menee enkuks koska meillä on TOSI paljon vaihto-oppilaita meidän koulussa. Lopuksi meillä oli sananselitys ja sanat mitä siihen käytettiin oli aika k18 ja sit meidän piti esittää niitä kaikkien muiden eessä :D Tän jälkeen siirryttiin ulos ja meillä oli parit pukkihyppelyt ja ilmapallonkuljetus jutskat. Meidän joukkue voitti pukkihyppelyn, jee! Olin kyllä niin out of my comfort zone, koska en tykkää olla sillai keskipisteessä (vaikka oltiinkin 6 hengen joukkue..) :D Mutta mun päämääränä on että laitan itteeni enemmän esille koska oon aina suuren ihmisjoukon (ja uusien ihmisten) kans tosi ujo. YOLO ja sillee. Nyt lähtee opiskelijaelämä käyntiin! Perjantaina on ekat koulun bileet, oon tosi innoissani!
Se joka löytää mut ylläolevasta kuvasta saa kunniaa! (vinkkinä vaan että mulla näkyy koko naama kuvassa!)

4 kommenttia:

 1. Hei kun sä opiskelet nyt matka-alaa, niin oliko vaikeeta päästä kouluun? Millanen oli valintakoe? Ja siis missä koulussa oot?:D Mitkä aineet kirjoitit lukiossa ja onko niistä nyt hyötyä? Tarviiko matkailualalle mitä aineita? Sori epäselvät kysymykset haha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm mä olin ihan varma että en pääse mihinkään. Kirjotin lukiosta C paperit ja valintakokeet ei menny hirveen hyvin. Valintakokeessa oli ruotsinessee (mun äidinkieli), englanninessee, ja matikkatehtäviä. Sitten oli vielä parihaastattelu. Muistan että mua ärsytti hirveesti sen haastattelun jälkeen koska se tyttö jonka kans mä olin pari oli tosi ärsyttävä. Aina kun mä sanoin jotain esim "tahdon oppia saksaa" nii tää tyttö keskeytti mut ja oli sillai "mä puhun jo saksaa" ja mä istuin vaan siin sillai et JAAAAA.... Kirjotin ruotsin äidinkielenä, pitkän suomen ja enkun, terveystiedon ja mantsan. En sanois että mistään ns. mitää hyötyä ois. Jos osaat montaa kieltä niin se on hyvä! Emmä nyt usko että lukiossa kirjotetut aineet sillai kauheesti auttaa. Ja ainiin! Sainhän mä paljon pisteitä siitä että olin ollut Hoplopissa töissä!! Se lopulta ratkaisi sen että pääsin kouluun :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Yayy Janina :D! Huuur går det för dej???

   Poista