sunnuntai 17. elokuuta 2014

Lettuja & the boys

Kaksi edellistä päivää on kyllä ollut niin rentoja kesälomapäiviä. Eilen nukuin pitkään, katoin leffaa, hengasin kotona ja kävin ruokakaupassa. Puhuin Helmin kans puhelimessa jonkun tunnin ja joskus 19:30 jälkeen sain vieraita!
Sovittiin mun kaveriporukan kans että tullaan meille tekemään lettuja, mutta lopuksi sainkin vaan mun 5 poikakamua kylään koska tytöillä oli menoa. Ei haitannut sinänsä yhtään, meillä oli tosi hauskaa! Syötiin makkaraa, paistettiin lettuja, kerrottiin huonoja vitsejä ja juteltiin armeijasta. Oli jotenkin kivaa äijäseuraa kun viimevuonna tuli hengattua vain ja ainoastaan tyttöjen kans, eikä näistä junteista vaan voi saada tarpeeks. 
Joo-o, kyllä ne osaa näyttää parhaimman puolensa kameralle...

Ja näin hauskaa niillä oli meillä, KAIKKI sometti (lähetti kuvia meijän facebookkeskusteluun....).
Noei varsinkaan, loppuillasta alettiin katsomaan jotain standup komiikkaa youtuben kautta ja puolenyön aikoihin valittiin Netflixistä kauhuelokuva ja katottiin se. Joku Amityville se oli ja mun mielestä ihan tarpeeks pelottava :DDD Isak nukkui meidän olohuoneen matolla koko elokuvan läpi, raukka oli ihan väsy kun tuli eilen kotiin armeijasta koko viikon jälkeen. Mia ja Mirre tuli myös moikkaamaan joskus vähän ennen kello yhtä ja tein niille iltapalaa. Kaikki muut paitsi Chriso lähti joskus puol kahden maissa ja Chriso jäi vielä tunniks ja katottiin Mean Girlsiä ennenkuin Chrisokin ajoi kotiin. Näin Chrison ekaa kertaa eilen johonkin 13kk koska Chriso on nyt viimeiset 4 viikkoa ollut bartenderkoulussa Kreikassa joten oli ihana päästä halaamaan sitäkin. Ihania, ihania ystäviä <3 


Tänään en tehnyt mitään kunnes neljältä lähettiin kauppakeskus Jumboon shoppailemaan ja syömään subissa koko perheen voimin! Jumbohan on ihan shoppailuparatiisi!! Sieltä löytyy nykyään ihan KAIKKI kaupat! Zara, Vero Moda, Vila, Only, Cubus, Bik Bok, H&M, Gina Tricot... YOU NAME IT! 
Järkytyin mun juomavalinnoista Subissa. Jenkeissä oon tottunut että on jotain 15 eri makua, ja suomen subissa vaivaiset 4 :DDDD


Nyt illalla Mia ajoi tänne ja mentiin Mäkkäriin jätskille ja sit tultiin mun luo ja maattiin vaan mun sängyssä ja kateltiin kämppiä. Löydettii pari ihan kivaa ja pidän NIIN peukkuja että joku näistä nappais ja päästäis muuttamaan mahdollisimman pian. 
Huomenna lähtee vika lomaviikko käyntiin! Alkaa pikkuhiljaa jännittämään toi koulunalku. Katoin just listaa sisäänpäässeistä ja tiedän sieltä tasan kaks ihmistä.
Mulla on nyt uus blogi under construction, työstän sitä vielä vähän aikaa kunnes muutan sinne ja jätän tän taakseni. HEI IHANAT IHMISET JOTKA AINA KOMMENTOITTE NIIN IHANASTI, kai te jäätte kuulolle...? <3

3 kommenttia:

  1. KYLLÄ JÄÄN KUULOLLE TODELLAKIN :3

    VastaaPoista
  2. jään myös seurailemaan! :) Satun blogin kautta löysin sun ja Helmin blogit ja ei että on ollut kiva lukea teidän kaikkien blogeja!! :)

    VastaaPoista
  3. Seurailemaan jään. Tää oli ehkä mun toinen kommentti ikinä :) Keep up the good work!

    VastaaPoista