lauantai 12. heinäkuuta 2014

LA

Greetings from the city of Angels!
Morjensta pöytään! Täällä kirjoittelee tää sama iloinen tyttönen. Lähdettiin junalla San Diegosta tänään aamulla kello 9:25. Losissa oltiin siinä vähän puolenpäivän jälkeen. Maisemat junasta oli aika tosi jees San Diegon päädyssä:
 Ja ihan vaan koska ANAHEIM DUCKS ja TEEMU SELÄNNE:
 Mitä lähemmäs Los Angelesiä tultiin, sitä likasempaa ja "köyhempää" maisema oli. Otettiin metro meidän hostellille joka sijaitsee iha Walk of Famen vieressä. Metrossa oli kaiken näköistä outoa porukkaa. Täällä on muutenkin ihan tosi paljon sellasia hihhuli-ihmisiä. Sellasia jotka juttelee itelleen. Anyway, kun oltiin saatu huone lähettiin heti kävelemään Walk of Famea. Käveltiin se päästä päähän ja pienen jätskistopin ja shoppailun jälkeen otettiin metro takas hostellille.
 Ihan lumoutuneena kattelin kun meidän hostellilta näkyi HOLLYWOOD kyltti! Oon niin monta kertaa sanonut että "jonain päivänä mä kattelen tota kylttiä" ja se päivä oli tänään. 11 heinäkuuta 2014.
<3
 Kim ja Laurahan sattui olemaan samaan aikaan Los Angelesissä joten mentiin heidän kanssaan syömään In "n" Out burgeriin! Oli tosi hyvää! Käveltiin sieltä meidän hostellille ja hengattiin vähän aikaa kunnes halasin tytöille heipat. Nyt en tuu näkemään niitä ties kuinka moneen kuukauteen. Ainakin Laura on lupautunut tulla suomeen moikkaamaan mua keväällä joten sitä odotellessa!
Tänään kävelin myös ihan sattumoisin Sallan ohitse kadulla! Salla oli mun kans samaan aikaan trainingschoolilla. Noh, pienten mutkien kautta päädyttiin Hollywoodiin yhdelle klubille ja tanssittiin pari tuntia kunnes jalat huus hoosiannaa ja käveltiin takas hostellille. Nyt oon kävellyt paljain jaloin Walk of Famella keskellä yötä. Check on bucketlist?
Mitä Losista vois sanoa? Ei todellakaan oo niin hienoa kun mitä ihmiset luulee että on :D Vaikka osasinkin odottaa sitä. Walk of Fame on täynny sellasia pieniä rumia putiikkeja ja kerjäläisiä, mutta ei se nyt sinänsä haitannut. Siistiä olla täällä! Nyt seuraavien 3 päivän aikana ois tarkoitus käydä Venice Beachillä, Santa Monicassa, jollain celebrity tourilla, Beverly Hillsissä, Hollywood kyltillä ja sen semmosta! Oon innoissani että pääsen näkemään tätä kaupunkia missä oon halunnu käydä niin monta vuotta. Ja hassua että mun ja Linnean lomasta on nyt 6 yötä takana ja vielä 6 edessä. 1 viikko ja vähän alle 4 tuntia niin lentokone laskeutuu kotiin.

4 kommenttia:

  1. Ootteko Hollywood Youth Hostelissa?
    Hei ja miten tosta In-N-Outista voi tykätä; MAISTOITKO RANSKALAISIA?! Ihan kamalia :::D Terv paatunut In-N-Out-vihaaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollaa Banana Bungalow! :D
      Siis mun mielestä In n out maistu tosi sillai tuoreelta? Mut joo ookoo ei ne ranskalaiset ChickfilAata voittanu! :D

      Poista
  2. hei tuleeks se teiä pj-juttu siitä ku tfios on se pj siel tukiryhmän? :D kävin tänää kattoo sen uudellee ni aattelin 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eeei tuu, emmä ees tienny et tfiosis on joku PJ :DDDDD mut pitää mennä kattoo uudestaa et nään PJn!! Kui siistii :D

      Poista