sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Friendship is born at that moment when one person says toanother: "What! You too? I thought I was the only one."

Olipas ihana päivä! Nyt tajuun kyllä mikä on au pair vuoden kohokohta! Nukuin aamulla pitkään (tai no pitkään:D 9.15!) ja sitten tein kortin hostmamalle ja menin laulamaan sille koska sillä on synttärit! Sitten lähdettiinkin Town Centeriin brunssille minne tuli kans C ja Cn ranskalainen kamu! Söin french toastin joka osoittautui fried pullaksi. Eli se maistui ihan samalta kuin kotitekoinen munkki mitä me syödään vappuna joten oli aika sentimentaalinen :D MIKÄ HITTO TOI SANA ON!? Hetki pieni, käytän google translatea.... No google sano että tunteellinen mutta siis joo tuli suomi mieleen :').
Brunssin jälkeen käveltiin vähän ympäri town centeriä ja lähdettiin sitten hostmomin kanssa kotiin. Kotona katoin The Hunger Gamesin loppuun ja sitten J, joka asuu ihan tossa lähistöllä tuli hakemaan mut ja mentiin Sweet Frogiin froyolle ja jumaliste oli taas hyvää. Kuolen.
Sieltä suunnattiin shopping mallille ja joo kälyttiin läpi kaikki kaupat ja meitsi hukkas jo puolet palkasta. Tuli ostettua vaikka mitä. Voisin vaikka aamulla tehdä wnb fashion postauksen siitä mitä oon ostanut jo tällä puolella maailmaa. Syötiin kans salaatit yhessä kahvilassa ja surprise surprise, meitsi vetäs ceasarin. Se oli kolmas tällä viikolla.
Mallin jälkeen tultiin tänne meille ja mä esittelin talon ja sitten lähettiin pienelle kävelylenkille. Käveltiin Jn luokse ja kesti tyylii 10 min joten ei todellakaan paha. Ei se ollut kun 1km ihan tollaista mukavaa asuttua aluetta. Jn kotikadulle kesti just sen 1 minuutin kävellä mutta J asuu ihan sen päässä. Jn kotikatu on NIIIIIN hieno. Siis en edes tiennyt että asun noin lähellä noin täydellistä aluetta. Tyylii ihan Desperate Housewife meininkiä vaikka en mä ees oo koskaan kattonu sitä ohjelmaa. Kaikki nurmikot ihan täydellisiä, talot aivan täydellisiä JA ISOJA. 
Mentiin sitten Jn luokse ja mä sain tavata sen hostmomin, sen hostlapset ja niiden IHANAN koiranpennun!! Jn hostmom oli tooosi tosi mukava ja hostlapset niin söpöjä! Ne on itseasiassa saman ikäisiä kun mun lapset joten sovittiin jo että pidetään playdate pian! Can't wait! Käveltiin takaisin meille ja Jn hostpoika halus ehdottomasti tulla mukaan joten se käveli meijän kanssa, otettiin auto, J heitti hostpojan kotiin ja J vei mut toiseen Town Centeriin joka oli vielä parempi kuin se minkä olin jo nähnyt! Siis toi oli tosi hieno ja siellä oli tosi paljon nuorta porukkaa. Ja joo, haettiin siitä sitten froyot Pink Berrystä XD Tuun olemaan niin täydellisen pyöreä kun tuun täältä! Istuttiin pitkään Town Centerin aukiolla ja juteltiin ja siis hyvänen aika sentään, minä ja J ollaan niiin samanlaisia!?!? Meillä oli varmaan 10 asiaa kuin jompikumpi sanoin jotain niin toinen oli tyylii sillai että "noway sä kans?!?!". Kun oltiin juteltu pitkään lähettiin kotiinpäin, pysähdyttiin ruokakaupassa ja sitten J heitti mut kotiin (se on periaatteessa matkalla sen talolle). 
New buddy :'')

Oli kyllä niin ihana hengata Jn kanssa! Se on oikeasti monella tavalla samanlainen kuin minä! Jopa autossa kun radiosta pärähti soimaan Daniel Powter- Bad day oltiin molemmat sillai "omg I love this song!!!!". So happy I met her!! Ja siis toi quote, J rakastaa kans noita sanontoja joten toi otsikko on just nyt täydellinen. Meillä on jopa sama lemppariquote, joten OH MY GOD!
Huominen on sitten pakkauspäivä koska illalla suuntaan lämpimään. Lol ihankuin täällä ei olis lämmin. Just kun ajettiin kotiin, ruokakaupan mittari näytti kans celisius asteet ja siinä luki 28 joten jos 11 illalla on 28 astetta voitte vaan kuvitella että kuuma on päivällä mutta I LOVE IT. Siis tää sää, AHH IHANAA! Toivottavasti ootte kateellisia!
Hyvää yötä! Tai no aamua sinne suomeen, kello on jo yli seitsemän!

2 kommenttia:

  1. Siis kuulostaa niin ihanalta siis te reissaatte koko ajan:DD onks se normaalii au pair vuotena? Siis kuulostaa siltä että teillä ei oo yhtään tylsää hetkee ja että työpäivänäkin kerkee tekee vaikka mitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no siis mun perhe nyt vaan sattu tarvitsemaan au pairia tähän aikaan ja ne nyt sattuu reissaamaan just tähän aikaan :D Mun tää viikko oli tosi chill. Töitä just tyyliin sen 3h päivä, mutta ei se aina tällasta oo, mun poitsut oli vaan kokopäivä leirillä. Nyt tulee olemaan ainakin 1 viikko kun teen sellaisia 10h päiviä. Onneks noi on vaan kesäsin :D Näin alussa täällä ei tunnu mikään tylsältä! Jos on tylsää avaat vaikka ruokakaapin ja siinä menee 2 tuntia tutustuessa noihin kaikkiin paketteihin mitä täällä on :D

      Poista